Tre solbrune damer med Costume-logo

Betakaroten Gold – vinnare av Costumes Skönhetsfavoriter!

Betakaroten Gold har blivit röstad och utnämnd till folkets favorit i Costumes Skönhetsfavoriter i kategorin: INNER BEAUTY – HÅR, HUD & NEGLAR!

Costume är Norges största och mest renodlade modetidning och en oumbärlig inspirationskälla för dig som är mode- och skönhetsmedveten. Costume erbjuder även hälsotips från proffs, tester av olika produkter och användbara guider som ger dig insikt.

Det är därför en stor erkännande för Betakaroten Gold att väljas som vinnare i en av de mest prestigefyllda priserna inom skönhetsbranschen i Norge. Så vad är anledningen till att Betakaroten Gold har blivit en så populär favorit och det mest populära betakaroten-tillskottet i Norge?

Vad är betakaroten?

Låt oss först ta ett steg tillbaka och titta lite närmare på vad betakaroten egentligen är.

Betakaroten är färgämnen som antingen är röda, gula eller orange och finns naturligt i bland annat växter, grönsaker och alger. Dessa färgämnen lagras i underhudsfettet över tid och bidrar därför till att ge färg åt huden. Betakaroten är också en antioxidant som omvandlas till vitamin A i kroppen.

Läs också: Hudterapeutens bästa råd: Ge huden extra näring och få en hälsosam sommarglöd samtidigt

Tre brune damer betakaroten gold

Vitamin A har många hälsofördelar och bidrar bland annat till:

•att upprätthålla normal hud
•att upprätthålla normal syn
•att bidra till immunsystemets normala funktion
•att spela en roll i cellförnyelseprocessen

Som färgämne kan du alltså få färg av betakaroten, men det är främst en antioxidant med hälsofördelar som bidrar till att upprätthålla flera av kroppens normala funktioner.

Brun dame i bikini med kokosnøttdrink betakaroten gold

Så varför Betakaroten Gold?

Är inte betakaroten bara betakaroten? På samma sätt som man ska kalla en spade för en spade?

Nej.

Det finns olika kvalitet på betakaroten beroende på källan till denna antioxidant. Om du tänker som vi, så tänker vi att den bästa källan och den bästa kvaliteten på betakaroten bara är tillräckligt bra. Därför har vi hämtat vår betakaroten till Betakaroten Gold och Betakaroten Gold Black Edition från en av naturens allra bästa källor – den gröna algen Dunaliella salina.

Eftersom betakaroten är fettlösligt har vi tillsatt kokosolja i våra kapslar – vilket ökar upptaget avsevärt i kroppen din och ger marknadens bästa effekt! Betakaroten Gold innehåller också koppar som bidrar till normal pigmentering av huden.

Det som är unikt med Betakaroten Gold är dess kvalitet och ingredienser. Även om den önskade effekten av intag av betakaroten är att få en jämn och fin brun färg året runt, har vi tagit ett steg längre för att skapa en unik kosttillskott. Därför får du med extra vitaminer och mineraler som bonus:

Biotin: Bidrar till att bibehålla normal hud, hår och normala slemhinnor.

C-vitamin: Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

E-vitamin: Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Koppar: Bidrar till normal pigmentering av hud och hår.

Som en liten bonus är även Betakaroten Gold 100 % vegansk och utvecklad i Norge – något som är unikt i sin klass!

Du får Betakaroten Gold i två olika varianter:

Vid ditt första köp får du bra introduktionserbjudanden på alla produkter i Betakaroten Gold-serien. Dessutom har vi bra abonnemangslösningar med bindningstid för att spara ännu mer.

Betakaroten Gold – mest sålda betakaroten på nätet och apotek i Norge

Kanske är det vår unika formel, kvaliteten på betakarotenet och ingredienserna som gör att Betakaroten Gold har blivit Norges mest sålda betakaroten?

Betakaroten Gold har blivit en bästsäljare hos apoteken över hela Norge inom betakaroten-segmentet. För att få en plats på apotekshyllorna måste alla produkter godkännas av apotekskommittén, bland annat från Norsk Medisinaldepot (NMD) och Apotek 1.

Expertkommittéerna granskar produkten för att säkerställa att den endast innehåller tillåtna ingredienser och är märkt enligt norska föreskrifter. Detta är alltså ett kvalitetsbevis, som också bekräftas av flera hudvårdsterapeuter och kosmetiska experter.

Gör som tusentals andra och beställ Betakaroten Gold med introduktionserbjudandet här och få en kickstart på din solbränna som skickas direkt hem till din brevlåda!