Betakaroten Gold är vår pålitliga storsäljare!

Betakaroten Gold är framtagen för att ge dig en hälsosam och naturligt somrig ton året runt. Det innehåller veganskt betakaroten samt viktiga vitaminer som hjälper dig att bygga upp en djup och långvarig solbränna. Denna produkt innehåller också biotin, C-vitamin och koppar som bidrar till hudens normala pigmentering. Kapslarna är utvecklade med MCT-olja från kokosnötter, vilket hjälper kroppen att ta upp betakaroten.

 

✓ Djup och varaktig solbränna
✓ Innehåller biotin och C-vitamin
✓ Norges storsäljare
✓ Ger färg året runt

-50%

Nu 149,9*

Betakaroten Gold

 • Djup och varaktig solbränna
 • 6 mg betakaroten
 • 100% vegansk

Nu 149,9*

299,90 kr

Beställ
Payment badges

*Priset gäller för första paketet, sedan abonnemang utan bindning, med leverans var tredje månad (299,90 kr/månad). Plus frakt på 49,50 kr.

Ingredienser

 • Betakaroten

  Betakaroten är ett kraftfullt färgämne som lagras i fettet i underhuden. Betakaroten är också en antioxidant som omvandlas till vitamin A i kroppen. Det kan hjälpa till att skydda celler från skador.

  Biotin

  Biotin hjälper till att stärka hudens skyddande barriär och främjar hälsosamma hud-, hår- och naglar. Genom att stödja en hälsosam cellomsättning och kollagenproduktion kan biotin förbättra hudens struktur och ge ett mer ungdomligt utseende.

  Koppar

  Bidrar till normal hud- och hårpigmentering. Kopparbrist kan leda till minskad pigmentering i hud och hår, vilket kan resultera i gråa hårstrån eller en blekare hudton.
 • Vitamin A RE

  Vitamin A är ett fettlösligt vitamin. Det lagras i levern och hjälper till att bibehålla normal syn, normal hud och slemhinnor.

  Vitamin C

  Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för hudens normala funktion. Dessutom är det en antioxidant som skyddar kroppens proteiner, celler och arvsmassa.

  Vitamin E α-TE

  Vitamin E hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress.