Brun dam som visar hur du blir brunare med Betakaroten Gold.

”Jag har alltid en lyster i min hud och blir snabbare brun”

Den populära influensern Andrea Badendyck har knäckt koden för att känna sig fräsch, oavsett säsong. Det kommer väl till pass när hon lägger upp bilder till sina nästan 130 000 följare på sociala medier.

När vi pratade med henne hade hon precis kommit hem från en fotografering i Thailand där en kund tog bilder för årets kampanj.

”Det blir lite resande, men det är bara roligt.” säger hon.

Det är nu nästan 10 år sedan bloggaren, som hon var då, kontaktades av Good For Me med en förfrågan om att prova Betakaroten Gold och hon har använt kapslarna varje dag sedan dess. Idag är Betakaroten Gold Norges mest sålda betakaroten.

När hon tillfrågas om hon alltid är lika solbränd som på sommaren, svarar hon med ett skratt.

”Nej, jag är blekare på vintern också, men jag har alltid en jämn lyster i min hud. Dessutom blir jag snabbare brun när jag väl solar.”

CTA banner
Kvinna med perfekt solbränna

Frisk hud med en naturlig sommarglöd

Andrea berättar vidare att kapslarna också hjälper mot soleksem, något som hon tidigare hade stora problem med, särskilt på bröstet.

”Nu märker jag knappt av det.” säger hon.

Fördelen med Betakaroten Gold är att den färgar huden inifrån, vilket ger en jämnare solbränna än vad du skulle få genom att exempelvis applicera en brun-utan-sol-kräm. Du har säkert själv upplevt hur ojämnt och fläckigt resultatet kan bli.

”Dessutom skadar inte betakaroten huden på något sätt. Snarare tvärtom.” säger hon.

Betakaroten är faktiskt en kraftfull antioxidant som ger din kropp vitamin A. Det bidrar till att skydda dina celler från skador, samtidigt som det färgar din hud.

”Jag brukade sola i solarium, men jag slutade med det när jag blev tillräckligt gammal för att tänka på konsekvenserna det kan ha för min hud.” säger hon.

Betakarotenet som Good For Me använder i Betakaroten Gold kommer från en av naturens bästa källor. Vi pratar om gröna alger (Dunaliella salina). Dessutom har vi tillsatt kokosolja och koppar, vilket hjälper din kropp att absorbera mer av betakarotenet och bidra till en normal hudpigmentering. Resultatet är en frisk hud med en naturlig lyster och jämn solbränna. Därför är det kanske inte så konstigt att Betakaroten Gold är det mest sålda betakarotenet i Norge.

Dam med perfekt bränna i bikini på stranden

CTA banner
Glansen varar längre

En annan fördel med Betakaroten Gold, enligt Andrea, är att den jämna solbrännan i huden varar längre.

”Därför måste du komma ihåg att också ta kapslarna efter sommarsemestern.” säger hon.

Andrea avslutar med att berätta att många i hennes familj och vänkrets har övertygats om den goda effekten Betakaroten Gold har på hudens lyster året runt.

Vi frågade om hon har testat andra betakarotenprodukter.

”Nej, det har jag inte. Jag ser inte riktigt poängen med det heller, så länge Betakaroten Gold ger mig en jämn och perfekt solbränna och en gyllene lyster i min hud. Jag har använt det i nästan 10 år och det kommer jag att fortsätta med.” säger hon.

Om du vill ha en lika jämn och fräsch solbränna som Andrea, kan du beställa Betakaroten Gold här. Du kan också välja Betakaroten Black Edition om du vill ha en ännu djupare solbränna. Dessutom har vi också Betakaroten Gold Gummies med smak av mango och citrus. De är jättegoda.

Effekt och resultat av Betakaroten Gold

Om Betakaroten Gold

Betakaroten Gold är 100 % veganskt och tillverkat av gröna alger. Hudtillskottet innehåller sex vitaminer, mineraler och naturliga näringsämnen. Den används av tiotusentals norrmän varje dag och är utvecklad i Norge.

  • Kokosolja ger bättre upptag av betakaroten
  • Koppar bidrar till en normal hudpigmentering
  • Resultatet är en jämn och djup solbränna som varar längre

    CTA banner