Influencern: – Så håller jag mig solbränd på ett sundare sätt

Influencern Andrea Badendyck vill gärna ha en fin solbränna året om. Men hur lyckas hon med det när hon varken solar solarium eller tillbringar särskilt mycket tid ute i solen? Hemligheten är en produkt som Andrea upptäckte för några år sedan.

Med 10 000 läsare av sin blogg och 132 000 följare av sitt Instagramkonto @andreabadendyck är Andrea Badendyck ett välkänt ansikte i hemlandet Norge. Och det är nog ingen av hennes följare som undgått att lägga märke till att hon alltid ser friskt solbränd ut.

– Jag har alltid tyckt om att vara brun eftersom det får mig att känna mig fräsch. Tidigare solade jag mycket, både ute och i solarium. När man är yngre tänker man inte så mycket på konsekvenserna av att lägga sig i en låda för att bli brun.

Numera har Andrea dragit ner på solande då hon blivit mer medveten om att det kan orsaka både rynkor och hudcancer. Så hur kan hon fortfarande ha så fin färg?

Hemligheten är ett norskt kosttillskott vid namn Betakaroten Gold.

– För några år sedan blev jag kontaktad av Good For Me som frågade om jag ville testa deras produkt – och då blev jag frälst, berättar Andrea.

Så här skriver Andrea om Betakaroten Gold i ett av sina blogginlägg:

”Good For Me har lagt fem år på att utveckla Betakaroten Gold för att skapa en skräddarsydd produkt som ger dig den perfekta brännan och bra skydd. Med Betakaroten Gold får du en fin färg med optimal mängd betakaroten.”

Nu är det slut med solarium och brun utan sol för Andrea men lite tid i solen unnar hon sig fortfarande, och då märker hon en tydlig skillnad sedan hon började ta Betakaroten Gold. Hon blir brun snabbare och får inte lika mycket soleksem som tidigare.

– Om du vill bli brun på ett sundare sätt är Betakaroten Gold ett väldigt bra och effektivt kosttillskott. Jag upplever att färgen blir djupare och varar längre, och det gör att du kan vara mindre i solen och ändå få resultat.

Läs också: Hudexperten: Så får du en naturlig solbränna med betakaroten

Älskar du också att känna dig fräscht solbränd? Då kan du passa på att starta en prenumeration på Betakaroten Gold nu och få 40 procent rabatt på en förpackning. Erbjudandet gäller även Betakaroten Gold Black Edition – en uppgraderad och starkare variant av originalet om du vill ge din hud ett djupare glow.

Gör som tusentals andra och prova Betakaroten Gold.