Friidrottsstjärna Madeleine Nilsson: ”Jag har bränt mig många gånger. Först nu har jag insett hur farligt det är”

Den svenska idrottaren har upptäckt en produkt som ger huden en gyllene ton utan att hon behöver grilla sig i solen.

 

– Jag kommer inte att förneka att jag tycker att en hälsosam solbränna ser bra ut. Under delar av året bor jag också i Florida och älskar att vara på stranden, säger Madeleine.

Den svenska friidrottsstjärnan tävlar i tresteg för det svenska landslaget och har SM-guld på meritlistan. Hon är också mycket populär på Instagram, där hon delar inlägg med fokus på träning och hälsa till sina nästan 170 000 följare.

På bilderna ser hon alltid brun och fräsch ut, och en av hemligheterna bakom glöden är kosttillskottet Betakaroten Gold.

– Med Betakaroten Gold kan jag få en fin färg från insidan istället – även under vintern, säger Madeleine.

Bytte ohälsosam solning mot glöd från insidan

Madeleine har alltid varit en riktig soltillbedjare, men på senare tid har hon blivit mer medveten om riskerna med för mycket solning. Istället har hon upptäckt en produkt som ger en härlig glöd utan att hon behöver tillbringa så mycket tid i solen.

När jag var yngre tänkte jag inte på att solen kan vara skadlig. Jag har bränt mig många gånger och först nu har jag insett hur farligt det är. Med Betakaroten Gold kan jag istället få färg från insidan – även under vintern.

Här kan du läsa mer eller beställa Betakaroten Gold

Rekommenderas av hudvårdsexperter

Betakaroten Gold rekommenderas av ett antal hudvårdsexperter. En av dem är Hedda Nordby, en kosmetisk sjuksköterska på Eger Skin Clinic.

– Betakaroten tillhör familjen karotenoider och genom att ta den rekommenderade dagliga dosen omvandlas det till vitamin A och pigmentet lagras i kroppen. Detta skapar en mer långvarig, gyllene brun hudton, förklarar hon.

– Som hälso- och sjukvårdspersonal som arbetar med huden varje dag är jag bekymrad över att produkterna jag använder kommer från seriösa aktörer och är hälsosamma för kroppen. Till exempel är jag glad att Betakaroten Gold är 100% veganskt, använder kokosolja istället för raffinerad olja och att kosttillskottet utvecklas i Norge under strikta lagar.

Betakaroten Gold innehåller flera vitaminer som är fördelaktiga för huden, såsom biotin, vitamin C och E samt koppar.

Läs också: Hudexperten: Så får du en naturlig solbränna med betakaroten

Kvalitetsstämpel att det säljs på apotek

Som kosthållscoach och idrottare är Madeleine noga med vad hon stoppar i sig och Betakaroten Gold är en produkt hon litar på.

Betakaroten Gold säljs på apotek i Norge, vilket för mig är en kvalitetsstämpel. Jag kan vara säker på att det är naturligt och bra. Dessutom är produkten vegansk och inte testad på djur, vilket också är viktigt för mig.

Djup och varaktig solbränna!

Betakaroten Gold passar väl in i Madeleines hudvårdsrutin, med fokus på att vårda huden inifrån genom att ha en hälsosam kost rik på vitaminer och tillräckligt med vatten. Förutom betakaroten innehåller kapslarna även kokosolja, som hjälper kroppen att ta upp fettlösliga vitaminer, samt koppar som bidrar till normal hudpigmentering. Det innehåller också biotin, C-vitamin och E-vitamin.

– Jag är fortfarande noga med att använda solskydd, men Betakaroten Gold har också vitaminer som är bra för huden, säger Madeleine.

Här kan du läsa mer om Betakaroten Gold